Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ohtana/Pajala FF Seniorlag Herrar

2 april 2016
14:00

OAFF

Referat: Kiruna FF - OAFF

Kiruna FF besegrar OAFF hemma på Lombia med 4-2 (2-2) i Coop Cups gruppspel. OA tar ledningen i den 23:e minuten genom Gumsan Lahpai. I den 31:a kommer kvitteringen genom Fredrik Ahlander men fyra minuter senare återtar OAFF ledningen då Miikka Koivuniemi sätter 1-2. Tyvärr hinner Kiruna kvittera innan paus genom Emil Lund som gör 2-2 i matchminut 40.
I andra halvlek gör sedan KFF två snabba mål i 68:e genom Emil Lund och sedan spikar Fredrik Ahlander slutresultatet genom sitt 4-2 i den 69:e minuten. Med kvarten kvar får Anders Palo rött kort samtidigt som Kiruna tilldöms en straff.
Don Lönnelid slår straffen men Felix går åt rätt håll och räddar. Om två veckor möter vi IFK Kalix på Riavallen i den avslutande matchen i gruppen.